}

Пошук у блозі

Разом для найкращого Інтернету: 6 лютого День безпечного інтернету 2024!

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. Наприклад, 11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
      У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
     Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані у світі сучасних технологій.
Рекомендуємо ознайомитися з добіркою корисних освітніх матеріалів:
Робочий зошит для підлітків the Web We Want (Інтернет, який ми хочемо) Посібник створений молодими людьми для молоді, спрямований на вивчення прав та обов’язків в Інтернеті та заохочення до роздумів про поведінку в Інтернеті.
Запропоновані 18 завдань допоможуть підліткам перевірити свої навички, дізнатися більше про свої права в онлайн-світі.

Джерело: http://www.webwewant.eu/documents/10180/945868/WebWeWant_youthUA.pdf/b5d8c012-ff53-40d0-967e-e0dc32ffcb22

Більше про День безпечного Інтернету на вебсайті Центру кращого Інтернету за лінком https://betterinternetcentre.org

Немає коментарів:

Дописати коментар